Obchodní jednání a národní zvyklosti: Norsko - Bimka, Jaroslav
Niektoré dôležité informácie a praktické rady, ktoré sú dôležité pri obchodných rokovaniach v Nórsku. Pracovné návyky. Stolovanie. Vzťahy medzi ľuďmi. Verbálna a neverbálna komunikácia. Význam času a komunikácia. Širší rámec kultúrnych zvyklostí.