Mezinárodní zasílatelství - spedice - Šubert, Miroslav
Medzinárodná právna úprava zasielateľskej služby - Vzorové pravidlá FIATA. Niekoľko stručných charakteristík zahraničných právnych úprav týkajúcich sa zasielateľskej činnosti.