Protokol PECA - Dohoda o vzájemném uznávání výsledků posuzování shody mezi ČR a EU - Šafařík-Pštrosz, Alexander
Mechanizmus uvádzania výrobkov na trh v ČR a EU. Pôvod tovaru. Dohoda PECA s ČR a krajinami Európskeho spoločenstva. Komentár k diagramu - funkcie PECA pri umiestnení výrobku na trh.