Obchodní jednání a národní zvyklosti: Ruská federace
Niektoré dôležité informácie a praktické rady, ktoré sú dôležité pri obchodných rokovaniach v Rusku. Pracovné návyky. Stolovanie. Vzťahy medzi ľuďmi. Verbálna a neverbálna komunikácia. Význam času a komunikácia. Širší rámec kultúrnych zvyklostí.