Skladování - Šubert, Miroslav
S obchodnou činnosťou je spojené skladovanie, ktoré patrí k sprievodným operáciám zahraničného obchodu i medzinárodnej prepravy. Súkromné a verejné sklady. Sklady prevádzkované v zahraničí - ide o predajné sklady zriaďované z iniciatívy vývozcu. Vytvorenie tzv. konsignačného skladu. Zmluva o skladovaní. Skladiskové listy.