Populačný vývoj v SR v roku 2000 - Olexa, Milan
Ukazovatele demografického vývoja SR v roku 2000. Ďalšie demografické procesy. Veková štruktúra obyvateľstva. Štruktúra obyvateľstva. Veková štruktúra obyvateľstva. Charakteristiky pôrodnosti, sobášnosti, rozvodovosti, úmrtnosti. Prírastok obyvateľstva.