Poľnohospodárske poistenie na Slovensku - Kudláček, Peter
Poľnohospodárske poistenie a jeho vývoj na Slovensku. Poistenie plodín. Poistenie poľnohospodárskych zvierat. Poistenie majetku. Kompenzácie a náhrady vzniknutých škôd.