Prechod na euro v sektore poisťovníctva - Korauš, Antonín
Príprava fínskych poisťovní na euro. Harmonogram najväčšej fínskej poisťovne Sampo. Jedným z najväčších projektov v Sampo Group je euro transformačný program.