Public relations v poisťovníctve - Korauš, Antonín
Ciele styku s verejnosťou - Public relations (PR) v poisťovníctve. Tri hlavné funkcie PR: informovať ľudí, presviedčať ich, zlepšovať ich vzájomné vzťahy. Rozdelenie programov do kategórií podľa Public Relations Society of America. Definovanie cieľov práce s verejnosťou. Rozdiely medzi reklamou a PR. Význam spätnej väzby každého programu práce s verejnosťou.