Investičné privatizačné fondy - nesplnené sľuby? - Ščevovichova, Monika
Vznik privatizačných fondov. Investičné privatizačné fondy - ich súčasný stav. Prehľad - transformovaných investičných fondov, investičných fondov, ktoré vstúpili do likvidácie, zlúčených investičných fondov, investičné fondy, ktoré rozhodli o svojej premene na otvorený podielový fond a investičné fondy, ktoré nevyvíjajú žiadnu činnosť. Príklad premeny fondu VÚB Kupón IF.