Vztahy Evropská unie - Japonsko Odstraňování překážek pro vzájemný pohyb zboží a služeb - Pavlišová, Radka
Historický pohľad na vzťahy Európskej únie a Japonska. Japonsko ako obchodný partner. Vývoj vzájomného obchodu medzi EÚ a Japonskom. Prekážky vzájomného obchodu. Bariéry v Japonsku. Proces otvárania trhov. Dohody o vzájomnom uznávaní. Program Exprom.