Zo zákazníka sa stal kráľ - Lipianska, Ľudmila
Stručný historický pohľad na vznik globalizácie. Tri bloky svetového obchodu. Definícia globalizácie. Globálne značky. Nástup elektronického obchodovania. 5 kategórií e-businessu.