Ruská zahraniční politika: dva roky Putinovy vlády - Polikanov, Dmitry
Dramatické zmeny v ruskej domácej a zahraničnej politike v čase vlády Vladimíra Putina. Hlavné rysy ruskej zahraničnej politiky. Problémy geopolitického myslenia.