Programy zvyšovania produktivity zamerané na rast konkurencieschopnosti podniku - Prokopenko, Joseph
Jeden z najväčších problémov vo zvyšovaní produktivity je, že systematická a viacrozmerná povaha produktivity zapríčiňuje, že tradičný líniový systém riadenia sa stáva neefektívny. Najlepším riešením týchto situácií je Program zvyšovania produktivity, ktorý zahŕňa celý organizačný proces na vertikálnej a horizontálnej úrovni. Rozvoj Programu zvyšovania produktivity (PZP) ako následok zmien vo faktoroch, podmienkach a chápaní produktivity.