VÚB už hrá pod taktovkou talianskej IntesaBci - Kováčová, Jana
V novembri 2001 vstúpil taliansky investor IntesaBci do Všeobecnej úverovej banky (VÚB), a.s. Bratislava. Priebeh transakcie. Hoci záverečné dokumenty boli podpísané, kúpna cena za VÚB bude závisieť od výroku audítora. Strategický zámer talianskeho investora. Výnos z predaja VÚB by mal byť použitý FNM prioritne na výplatu dlhopisov. Nová dozorná rada. Zlepšenie ratingu banky.