Metody oceňování pohledávek - Křístek, Lukáš
Pokračovanie z č. 10/2001. Výber metódy ocenenia pohľadávky. Veriteľove možnosti s pohľadávkou. Vplyv času na oceňovanie pohľadávok. Ocenenie pohľadávky metódou likvidačnou - príklad.