Elektronické peníze: zvítězí nad papírem? - Machala, Karel
Návrhy elektronických peňazí. Spoločné charakteristiky: nezávislosť na médiu, bezpečnosť, súkromie, prenositeľnosť, deliteľnosť, jednoduchosť použitia. Dva prístupy k e-peniazom. Skupiny ovplyvňujúce vznik systému e-peňazí.