Preference analysis of meat and meat products purchases in selected household's categories - Syrovátka, Pavel
Analýza spotrebiteľských preferencií prejavujúcich sa pri nákupe mäsa a mäsových výrobkov. Výsledky výskumu na základe databázy Českého štatistického úradu.