Úspešnosť umiestňovania absolventov škôl na trhu práce - Kočan, Rastislav
Absolventi v školskom roku 1999/2000 podľa štatistík MŠ SR. Prehľad absolventov podľa jednotlivých typov škôl. Vysoké školy. Stredné odborné školy. Gymnáziá. Stredné odborné učilištia. Úspešnosť umiestňovania absolventov podľa jednotlivých typov stredných škôl v rôznych regiónoch. Závislosť úspešnosti škôl od podmienok regionálneho trhu práce. Poľnohospodárske školy.