K problematice volného pohybu osob - Meduna, Michal
Postupné zapojenie ČR do systému voľného pohybu osôb v rámci Európskej únie. Tematické rozdelenie kapitoly Voľný pohyb osôb Európskej dohody o pridružení ČR a EÚ: vzájomné uznávanie profesných kvalifikácií, práva občanov, voľný pohyb pracovných síl, koordinácia systému sociálneho zabezpečenia. Priebeh vyjednávania.