Senioři, bydlení a služby v zemích EU - Obadalová, Miroslava
Rast počtu seniorov v krajinách Európskej únie. Prístup niektorých európskych krajín k bývaniu seniorov. Optimalizácia systému starostlivosti o seniorov.