Rušenie licencií sa ministerstvu hospodárstva nepozdáva - Baťo, Rado
Dôvody návrhu na zrušenie väčšiny dovozných a vývozných licencií. Licencie udeľuje MH SR, ktoré má výhrady k iniciatíve podpredsedu vlády SR pre ekonomiku I. Mikloša. Zbytočná byrokracia a korupcia. Protikorupčná jednotka navrhla zrušenie väčšiny automatických licencií na dovoz a vývoz. Aukčný systém. Rôzne názory na aukcie.