Vývoj na trhu práce v 1. polroku 2001 - Senderáková, Lucia
Vývoj stavu evidovaných nezamestnaných v v 1. polroku 2001. Poberatelia podpory v nezamestnanosti. Stav nezamestnanosti v jednotlivých regiónov Slovenska.