Výklad Zákonníka práce - Buchtová, Mária
Národná rada SR schválila dňa 2. júla 2001 zákonom č. 311 nový Zákonník práce, ktorý nadobudne účinnosť dňa 1. apríla 2002. Výklad jednotlivých ustanovení nového Zákonníka práce.