Dohody o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru - Matlák, Ján
Nová právna úprava pracovnoprávnych vzťahov podľa Zákonníka práce č. 311/2001 Z.z. účinného od 1. apríla 2002. Pracovnoprávne aspekty dohôd o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru.