Verejnoprospešné pracovné miesta v prvom polroku 2001 - Kojdiaková, Eva
Účelové dotácie zo štátneho rozpočtu na realizáciu dohodnuté verejnoprospešné pracovné miesta pre dlhodobo nezamestnaných občanov (DVPPMDN). Vývoj DVPPMDN za 1. polrok 2001. Ciele realizácie projektu DVPPMDN.