Minimálna mzda z hľadiska pracovnoprávnych vzťahov a dávkových vzťahov sociálneho zabezpečenia - Matlák, Ján
Vymedzenie minimálnej mzdy v novom Zákonníku práce. Zvyšovanie minimálnej mzdy. Výška minimálnej mzdy. Skrátený a kratší pracovný čas. Doplatok do výšky minimálnej mzdy. Minimálna mzda a dávky nemocenského poistenia. Minimálna mzda a dávky nemocenského poistenia.