K účasti žen na trhu práce a k podpoře rovných příležitostí v Nizozemsku - Ušela, Vít
Holandsko patrí medzi krajiny Európskej únie, ktoré vykazujú nízku úroveň nezamestnanosti. Postavenie žien na trhu práce, legislatívne a organizačné opatrenia k zaisteniu rovných príležitostí mužov a žien v tejto krajine.