Aktivní politika zaměstnanosti v druhé polovině devadesátých let - Sirovátka, Tomáš
Vývoj trhu práve v ČR v polovici 90. rokov. Vývoj aktívnej politiky zamestnanosti (APZ) v druhej polovici 90. rokov. Rozsah opatrení APZ v ČR v medzinárodnom porovnaní. Zameranosť opatrení APZ. Zameranie rekvalifikácií podľa ohrozených skupín nezamestnaných.