Niektoré aspekty harmonizácie právnej úpravy cenných papierov v Slovenskej republike s acquis communautaire - Kullová, Eva
Niektoré problémy návrhu zákona o cenných papieroch a investičných službách - zosúladenie so Smernicami Rady ES.