Manažerské účetnictví - Šoljaková, Libuše
Pokračovanie z č. 10/2001. Stanovenie kalkulácie životného cyklu pred zahájením výroby. Riadenie procesov a aktivít. Metóda Just in time (JIT). Riadenie vnútropodnikových útvarov.