Manažerské účetnictví - Šoljaková, Libuše
Zmeny v podnikateľskom prostredí a ich vplyv na chovanie firiem. Orientácia manažérskeho účtovníctva na strategické riadenie podniku v týchto oblastiach: riadenie nákladov po línii výkonov, riadenie procesov, činností a aktivít, riadenie vnútropodnikových útvarov. (Dokončenie v budúcom čísle).