Národný program pre prijatie acquis communautaire ako nástroj predvstupovej stratégie prípravy SR na členstvo v Európskej únii - Gustafíková, Yvona
Pokračovanie zo SEP č. 3-4/01. Právo obchodných spoločností. Hospodárska súťaž. Poľnohospodárstvo. Rybné hospodárstvo. Dopravná politika. Dane. Hospodárska a menová únia. Štatistika. Sociálna politika a zamestnanosť. Dokončenie v ďalšom čísle.