Začína sa nová etapa v histórii Reštitučného investičného fondu - Ščevovichova, Monika
Zhodnotenie doterajšieho pôsobenia Reštitučného investičného fondu (RIF) pod kuratelou FNM a SPF - prečo vznikol RIF, pôvodní akcionári RIF, vývoj štruktúry akcionárov, hospodárenie a dividedová politika RIF-u, ako sa vyplácali dividendy. Porovnanie hospodárenia slovenského a českého RIF-u. Zoznam cenných papierov v majetku RIF- u, a.s.