Audit nezbavuje manažment podniku zodpovednosti za účtovnú závierku - Škultéty, Jozef
Charakteristika podnikovej kombinácie. Podnikové kombinácie spadajú do medzinárodných štandardov IAS 22. Informatívna účtovná závierka. Zmluva o predaji podniku. Význam spolupráce s audítorom. Medzinárodné účtovné štandardy. Slovenský audítorský štandard č. 3 sa zaoberá zodpovednosťou za účtovnú závierku.