Podstata vytvárania efektívnej značky - Kashani, Kamran
Úloha značiek a ich prínos pre biznis. Logika značiek. Výhody predaja. Proces budovania značky. Priority. Návrh spotrebiteľskej hodnoty. Umiestnenie. Mediálna komunikácia. Podpora predaja - promotion. Miesto predaja. Konečným cieľom tvorcu značky by malo byť vytvorenie a riadenie vzťahov so zákazníkom.