Budúca spoločná dopravná politika Európskej únie - Kurinec, Ján
Problematike spoločnej dopravnej politiky EÚ sa bude venovať i Biela kniha o budúcom rozvoji spoločnej dopravnej politiky - jej najdôležitejšie opatrenia. Kongescia: následok nerovnováhy medzi druhmi dopravy. Rast dopravy v rozšírenej Európskej únii. Rovnováha medzi druhmi dopravy. Komplexná stratégia, ktorá by šla nad rámec Európskej dopravnej politiky.