Čínski podnikatelia v Novej ekonomike - Nueno, Pedro
Integrácia do svetovej ekonomiky sa prejavuje pokrokom v rozvoji čínskych elektronických trhov. Nárast využitia internetu a rozšírenie novej technológie. Prístup k WTO je stimulom na reformy v Číne. Nová ekonomika v Číne. Platobné systémy. Podnikatelia v Číne. Číňania aktívni mimo Číny. Západní podnikatelia v Číne. Perspektívy pre Čínu.