Zvýšenie dôchodkov a odvody do fondov poberateľov starobných dôchodkov - Macková, Zuzana
Právna úprava pravidelného zvyšovania dôchodkov v Slovenskej republike. Podmienky zvyšovania dôchodkov. Úprava dôchodkov priznaných v roku 2002. Poberatelia starobných dôchodkov a odvody do fondov. Podmienky výplaty starobného dôchodku. Pracovný pomer na základe zmluvy.