Ochrana ovzdušia - Rosa, Branislav
Aktuálna právna úprava ochrany ovzdušia. Podstatné zmeny v zákone č. 459/2000 Z.z. Novelizácia zákona štátnej správy ochrany ovzdušia. Novelizácia nariadenia vlády, ktorým sa vykonáva zákon o ovzduší. Nová vyhláška o meraní. Novelizácia zákona o poplatkoch za znečistenie ovzdušia.