Nenechajte dáta zapadnúť prachom! - Môciková, Renata
Uplatňovanie filozofie CRM (customer relationship management) ako dlhodobého procesu vo firme, ktorý vyžaduje kvalitné informácie o zákazníkovi a schopnosť pracovať s nimi. Implementácia CRM vo firme.