To, čo viete, dajte na mapu - Daniel, Boris
Priblíženie geomarketingu ako možnosti vytvorenia mapy z databáz a databáz z mapy. Predpoklady využívania služieb geomarketingu. Databázy a geomarketing. Geomarketing na Slovensku.