Nákup osobného automobilu nad stanovený limit - Strählová, Jarmila
Ako postupovať v prípade kúpi osobného automobilu s obstarávacou cenou vyššou ako stanovený limit 450 000 Sk u podnikateľov fyzických osôb. Kúpa osobného automobilu - od fyzickej osoby nepodnikateľa, od podnikateľa. Daňové odpisovanie osobného automobilu. Limitované odpisovanie osobného automobilu. Príklady. Pokračovanie v ďalšom čísle.