Niektoré problémy implementácie európskych noriem v železničnej doprave - Tomášiková, Eva
Budovanie železničných koridorov v súlade s európskymi normami. Európske normalizačné organizácie - CEN, CENELEC, ETSI. Organizačná a technická štruktúra CEN. Podmienky vstupu do CEN. Spoluúčasť pri tvorbe európskych noriem. Vytváranie zrkadlovej štruktúry európskej normalizácie na národnej úrovni.