Podstata vzniku dodávateľských reťazcov a postavenie dopravcov - Král, Jaroslav
Obsah pojmov logistika a dodávateľské reťazce. Charakteristika konkurenčnej schopnosti organizácií. Koncept integrovanej logistiky a dodávateľských reťazcov. Pôvod konfliktu cieľov a zlyhávanie organizácií - zdôvodnenie potreby integrácie. Kľúčové atribúty logistických riešení.