Budúcnosť vodných ciest a vodnej dopravy SR - Píš, Erich
Perspektívy vodnej dopravy v SR v prvej tretine 21. storočia. Východiskové podmienky. Osobná vodná doprava. Námorná plavba SR. Sieť vodných ciest v Slovenskej republike v roku 2001.