Společná obchodní politika Evropské unie jako příklad supracionálního přístupu k integraci - Hřích, Jan
Teória ekonomickej integrácie. Vytváranie colnej únie v rámci EHS a úloha subracionality pri jej fungovaní. Zakotvenie spoločnej obchodnej politiky v zmluve o založení ES. Zmeny ustanovení týkajúcich sa spoločnej obchodnej politiky na základe zmluvy z Nice. Nástroje spoločnej obchodnej politiky.