Problémy světové ekonomiky (Fúze a akvizice po 11. září) - Kusák, Michal
Nestabilita ekonomík vyspelých krajín ako odvrátená tvár globalizácie. Vplyv ekonomických problémov USA na európske hospodárstvo. Odraz na trhu fúzií a akvizícií. Súčasná svetová situácia v oblasti fúzií a akvizícií a jej vplyv na české podniky.