Nákup osobného automobilu nad stanovený limit - Strählová, Jarmila
Pokračovanie článku z HN č. 239/01. Limitované odpisovanie a technické zhodnotenie automobilu. Limitované odpisovanie pri osobnom automobile, ktorý sa len sčasti používa na podnikanie a pri osobnom automobile preradeného z osobného užívania do podnikania Príklady. Tabuľky rovnomerného a zrýchleného odpisovania.