Aj slovenskí občania začínajú nakupovať na úver - Kováčová, Jana
Zvýšenie počtu úverových produktov od bánk pre fyzické osoby. Vznik spoločností, ktoré ponúkajú hotovostné pôžičky, či splátkové systémy. Zvyšovanie záujmu o pôžičky zo strany klientov. Potreba vzniku nových úverových produktov. Kontokorentné úvery v bankách. Spotrebné úvery v bankách. Pohyblivá úroková sadzba. Banky vyžadujú, aby žiadateľ o spotrebný úver mal u nich vedený bežný účet - poplatky za úver aj za účet.